نقاب طلایی

کشف نقاب طلایی ۳۰۰۰ ساله در مقبره اشراف در چین

نقاب طلایی تشییع جنازه که تصور می شود بیش از 3000 سال قدمت داشته باشد، در مقبره یک نجیب باستانی در شهر ژنگژو در مرکز چین کشف شده است.

این یکی از قدیمی‌ترین اشیای طلایی است که تا به حال در چین مرکزی یافت شده است، زیرا گنجینه‌های معاصر معمولاً از برنز و یشم ساخته می‌شوند و این پرسش‌ها را در مورد ارتباط احتمالی با دیگر ایالت‌های اولیه چینی که طلا در آن‌ها رایج‌تر بود، ایجاد می‌کند.

هوانگ فوچنگ، محقق موسسه میراث فرهنگی و باستان شناسی شهرداری ژنگژو، به ایالت گفت که ماسک طلا 18.3 سانتی متر طول و 14.5 سانتی متر عرض دارد – به اندازه ای بزرگ است که تمام صورت یک بزرگسال را بپوشاند. و وزن آن حدود 1.4 اونس (40 گرم) است.

مقبره این نقاب تازه کشف شده مربوط به سلسله شانگ است که از حدود سال 1600 سال قبل از میلاد در دره رودخانه زرد حکومت می کرد.

 

نیاز به اطلاعات کاملتری داری؟ اپیزود پنجم پادکست مورخ رو گوش بده : انسان کجا متمدن شد؟

به گزارش سرویس خبری چین، این مقبره که مساحتی بیش از 10000 متر مربع را در بر می گیرد، حاوی بیش از 200 اثر دیگر است، از جمله اشیاء تزئین شده از برنز و یشم، مانند خنجر، تبر. ، ظروف شراب، پیپ دود کردن و جام. باستان شناسان همچنین پلاک هایی با فیروزه و سکه های ساخته شده از صدف پیدا کردند.

چن لوشنگ، معاون مدیر موزه ملی چین در پکن، به این نشریه گفت که مقبره تازه کشف شده ژنگژو یک یافته قابل توجه برای تحقیق در مورد آیین های تدفین سلسله شانگ است و حتی ممکن است بینش جدیدی از خاستگاه تمدن چین ارائه دهد.

نقاب تشییع جنازه تازه کشف شده، از مقبره ژنگژو در استان هنان، قدیمی‌تر از نقاب طلایی است که سال گذشته در خرابه‌های Sanxingdui، یک مکان باستان‌شناسی در استان سیچوان در جنوب غربی چین که به پادشاهی شو نسبت داده می‌شود، یافت شد.

تاریخ پادشاهی شو در جنوب غربی به طور سنتی دیرتر از سلسله شانگ در مرکز چین است. اما ممکن است این دو ایالت در یک زمان وجود داشته باشند و باستان شناسان امیدوارند که بین آنها ارتباط برقرار کنند.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *